Stel direct je vragen
via whatsapp

Wij hebben dit jaar geen informatieavonden meer op de planning staan.
Wil je op de hoogte worden gehouden van al onze evenementen waaronder de informatieavond?

Meld je aan voor de Bakker Bart Franchise nieuwsbrief

Kom langs op de informatieavond bij Bakker Bart!

Leer Bakker Bart écht kennen en krijg antwoord op je ondernemersvragen.

Meld je nu aan voor de informatieavond!

“We leiden jou graag op tot een volwaardige ondernemer. Waar het om gaat is dat wij samen geloven in jouw succesvolle ondernemerstoekomst. Jouw ambitie kan bij ons leiden tot de sleutel van jouw eigen Bakker Bart filiaal.”
Rob Nibbeling, Adviseur Werving & Selectie bij Bakker Bart

Leer over het opstarten van een succesvolle lunchroom

Wie had dat gedacht… Waar we in 1977 onze eerste winkel openden, zijn we nu ruim 140 vestigingen verder! En we hebben de ambitie om binnen drie tot vijf jaar verder te groeien naar 200 winkels. Daarom zijn we op zoek naar gedreven ondernemers met een bruisende passie voor gastvrijheid en bakkerswaardige producten.

Droom jij ervan om een eigen lunchroom te runnen bij de grootste  oer-Hollandse bakker en lunchroom van Nederland? Kom dan naar een van onze informatieavonden, waar we je laten zien dat we alles in huis hebben om jouw droom waar te maken!

Meld je aan voor deze avond!

Ontdek hoe Bakker Bart ondernemers helpt!

Wil je de sfeer proeven en ervaren hoe het eraan toe gaat in een Bakker Bart lunchroom? Kom naar onze informatieavond en ervaar het zelf! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de informatieavonden die we gaan organiseren in 2024.

Rob Nibbeling, Adviseur Werving en Selectie bij Bakker Bart, vertelt over het ondernemerschap bij Bakker Bart en hoe het team jou daarbij ondersteunt. Rob werkt al meer dan 25 jaar voor Bakker Bart en weet alles: van het selectieproces en de financiële aspecten tot de winkelrichting en het bakproces.

Ik ben er graag bij!

Leer van de experts: de eigenaren

Na Rob’s presentatie leiden we je rond door de lunchroom en de productieruimte. Tijdens de gehele avond is er volop ruimte om vragen te stellen aan de eigenaar van de Bakker Bart winkel, de franchisenemer. Zij zullen graag hun ondernemerservaring delen. Het is een unieke kans om alles achter de schermen te kijken van een Bakker Bart lunchroom.

Mis onze informatieavond niet en meld je nu aan!

Alle details op een rij

Onze informatieavond wordt speciaal georganiseerd om jou – als (toekomstige) ondernemer – een kijkje te geven in de franchisewereld bij Bakker Bart. Op deze avond ontdek jij of dit de ondernemerskans is waar jij naar op zoek bent.

  • Momenteel staan er geen informatieavonden meer gepland voor 2023. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de infoavonden die we organiseren in 2024.

Naast een presentatie en een rondleiding is er genoeg tijd om al je vragen te stellen. Zien we je daar?

Ik meld me aan voor deze avond!

Kom naar één van onze informatieavonden!

Wil jij ons als Franchisenemer versterken in onze missie om een nog betere Bakker Bart voor hardwerkend Nederland te worden? Er zijn mogelijkheden in alle provincies.