Stel direct je vragen
via whatsapp

Voor alle ondernemers met passie voor
bakkerswaardige producten en gastvrijheid

Meld je aan voor het Bakker Bart Franchise webinar!

Leer hoe jij jouw eigen succesvolle lunchroom kunt runnen.

Meld je nu aan voor het webinar!

“We leiden jou graag op tot een volwaardige ondernemer. Waar het om gaat is dat wij samen geloven in jouw succesvolle ondernemerstoekomst. Jouw ambitie kan bij ons leiden tot de sleutel van jouw eigen Bakker Bart filiaal.”
Rob Nibbeling, Recruiter Franchisenemers bij Bakker Bart

Leer over het opstarten van een succesvolle lunchroom

Wie had dat gedacht… Waar we in 1977 onze eerste winkel openden, zijn we nu ruim 140 vestigingen verder! En we hebben de ambitie om binnen drie tot vijf jaar verder te groeien naar 200 winkels. Daarom zijn we op zoek naar gedreven ondernemers met een bruisende passie voor gastvrijheid en bakkerswaardige producten.

Droom jij ervan om een eigen lunchroom te runnen bij de grootste  oer-Hollandse bakker en lunchroom van Nederland? In onze webinar laten we je zien dat we alles in huis hebben om jou te helpen deze droom te realiseren!

Meld je nu aan voor het webinar!

Webinar: Jouw weg naar ondernemerssucces bij Bakker Bart!

Ben jij een ondernemende geest met een passie voor hospitality? Dan zit je hier goed! Bakker Bart biedt een unieke kans om jouw droom van een eigen lunchroom te realiseren.

Tijdens een live webinar op 12 december om 19:30 uur delen Medewerker Learning & Development Milou van Rooijen en Adviseur Werving & Selectie Rob Nibbeling alles over Bakker Bart formule en de constante innovatie binnen ons merk. Daarnaast nemen ze je mee door het selectieproces voor franchisenemers en geven ze inzicht in het financiële plaatje.

Ontdek hoe Bakker Bart jou helpt

Dit is dé gelegenheid om al je vragen te stellen en een volledig beeld te krijgen van wat het betekent om een Bakker Bart lunchroom te runnen. Of je nu geïnteresseerd bent in het openen van een nieuwe vestiging of het overnemen van een bestaande locatie. Aan het eind van het webinar begrijp je hoe je je ondernemersdroom kunt verwenzelijken, en hoe het Bakker bart team je daarbij helpt.

Ben jij de dynamische
duizendpoot die we zoeken?

Meld je aan voor ons webinar op 12 december!

Wil jij ons als Franchisenemer versterken in onze missie om een nog betere Bakker Bart voor hardwerkend Nederland te worden? In het live Webinar op 12 december om 19:30 uur vertellen we je precies hoe we je daar kunnen helpen. Schrijf je in en we spreken elkaar snel!